Våre dufter er inspirert av kjente merkeparfymer, med samme høye kvalitet, men uten den dyre prislappen. Laget i Frankrike og er 100% vegansk og grusomhetsfri.

De fleste parfymemerker går gjennom flere forhandlere før de ender opp hos deg som sluttkunde, og derav de utrolig høye prisene gitt hva det faktisk koster å produsere en parfyme. Det var da ideen kom, å produsere en duft som ligner på merkeparfymen din, men uten alle de unødvendige kostnadene. Våre dufter er av samme høye kvalitet som de dyre merkeparfymene på markedet, men forskjellen er at vi selger direkte til deg som sluttkunde og kan dermed holde prisene nede. Vi har også valgt å hoppe over unødvendige designelementer og ekstra emballasje som kun koster mye penger og ikke påvirker selve duften. Opplevelse i all sin prakt, men vi vil at opplevelsen skal ligge i en høykvalitetsduft og ikke mye tull rundt omkring. Parfymene lages i et lite familieparfymeri i Frankrike og råvarene kjøpes fra parfymehovedstaden Grasse, som ligger noen mil fra fabrikken vår.

Vi er så glade for at du fant oss og håper at du finner din nye favorittparfyme. Har du spørsmål, bare skriv her i chatten eller send oss ​​en DM på Instagram @essnce.edp :)